Crema Psoriazis5 produse.

Arata 1 - 5 din 5 produse
Arata 1 - 5 din 5 produse

Crema Psoriazis

Crema Skin Salve de la Xkinns reprezinta o combinatie unica de ingrediente dedicata special pentru afectiunea Psoriazis. Este testata dermatologic si poate reduce mancarimea si roseata prin refacerea barierei cutanate.

Crema de corp Skin Salve conține ingrediente care calmează, hrănesc și lasă pielea netedă. 

Crema patrunde in piele și se răspândește ușor. Pielea fragilă este hrănită, iar ingredientele de înaltă calitate actioneaza in zonele sensibile avand o eficienta ridicata.

Efectele si beneficiile cremei pentru psoriazis

Skin Salve ajută la iritațiile pielii care pot fi cauzate de afecțiuni precum psoriazisul. Unguentul pentru piele ameliorează mâncărimea și ajută la reducerea roșetii. Ingredientele active întăresc bariera pielii și previn inflamația. Skin Salve poate fi aplicat atât pe pielea extrem de uscată, cât și pe cea foarte sensibilă.

Aplicați Skin Salve pe pielea iritată de cel puțin două ori pe zi. Curățati pielea cu un produs fără spumă sau doar cu apă călduță. Lasati pielea să se usuce. Aplicați crema Skin Salve și masați ușor până când este complet absorbita. 
Utilizați atât dimineața, cât și seara. Dacă este necesar, se poate aplica pe piele de mai multe ori pe zi.
Ingredientele din crema psorizis Skin Salve:
Cocogliceride, ulei vegetal hidrogenat, ceară de albine sintetică, ulei de semințe de Macadamia Integrifolia/ Tetraphylla, ulei de sâmburi de Avena Sativa (ovăz), triacetat de tetrastearat de zaharoză, octildodecanol, ulei de semințe de Ribes Nigrum (coacăze negre), acetat de tocoferil, acetat de tocoferil, unflux de semințe de tocoferil , Extract de floare/frunze/viță de vie de Cardiospermum Halicacabum, ulei de semințe de Helianthus Annuus (floarea-soarelui), tocoferol, extract de frunze de Rosmarinus officinalis (rozmarin),