Saccharomyces Boulardi8 produse.

Arata 1 - 8 din 8 produse
Arata 1 - 8 din 8 produse

Saccharomyces Boulardi

Ce este Saccharomyces Boulardi?

Saccharomyces Boulardi se defineste drept o drojdie tropicală izolată pentru prima dată din coaja de fructe de litchi și mangostan. Se pare ca actioneaza precum un agent bioterapeutic cu rol in prevenirea și tratamentul mai multor tulburari gastrointestinale. 

Reprezinta o bacterie prietenoasa eficienta în medicina alternativă fiind de ajutor în prevenirea diareei cauzata de administrarea de antibiotice. De asemenea, este probabil eficient si în tratarea diareei la sugari și copii.

Cum actioneaza Saccharomyces Boulardi?

Intrucat este considerat un prebiotic, ajută la combaterea organismelor ce pot cauza diverse tulburari in intestin, cum ar fi bacteriile și drojdie.

Saccharomyces Boulardi beneficii

Saccharomyces Boulardi are rol benefic in tratamentul sindromului de colon iritabil. Administrarea pe cale orală ar putea îmbunătăți mișcările intestinale, reduce durerile de stomac, balonarea sau stomacul deranjat

Saccharomyces boulardii pe cale orală împreună cu antibiotice reduce diareea și durerile de stomac la persoanele cu infecții cu amibe.

Poate fi de ajutor in cazul persoanelor ce se confrunta cu boala Crohn intrucat poate reduce numarul de miscari intestinale. Poate ajuta la prevenirea recăderii la pacienții aflați în remisie.

Contribuie la echilibrarea si refacerea florei microbiane intestinale afectata de antibiotice;

Reduce manifestarile recurentei infectiilor digestive date de microorganisme patogene (fungi, bacterii, virusuri si paraziti);

Mentine sanatatea cavitatii bucale prin reducerea placii bacteriene;

Contribuie la reglarea tranzitului intestinal in reactii alergice digestive, constipatie, diaree si reducerea manifestarilor acestora (colici, balonare, flatulenta, halena de origine digestiva);

Stimuleaza enzimele celulelor epiteliale ale tractului digestiv (de ex.: alfa-galactozidază, invertaza, maltaza )

Reglează echilibrul acido-bazic al organismului, contribuie la asimilarea mai rapidă a alimentelor, prin accelerarea descompunerii acestora

Reduce acumularile de toxine

Are actiune antibacteriana si poate stopa reproducerea bacteriilor infecțioase.

Saccharomyces boulardii are proprietati antiinflamatorii si ajută la prevenirea inflamației mucoasei intestinale, pentru a functiona mai bine.

Cum se administreaza Saccharomyces Boulardi in cazul diferitelor tipuri de diaree?

cu antibiotice - o capsulă pe zi în timpul utilizării antibioticelor și la 7 zile după

diaree acută - două capsule pe zi

diaree de călător - o capsulă pe zi (cu cinci zile înainte și în timpul călătoriei)

eradicarea h.pylori - o capsulă pe zi

tratament c. difficile - două capsule de două ori

Ce alimente conține Saccharomyces boulardii?

Acest probiotic se gaseste în mod natural intr-o serie de produse lactate, inclusiv lapte, iaurt, smântână, dahi, brânză și chefir, legume fermentate.

Saccharomyces boulardii poate avea efecte secundare?

Deși nu sunt cunoscute efecte secundare, se crede că este sigur pentru majoritatea oamenilor atunci când este utilizat conform instrucțiunilor timp de până la 15 luni. Printre efectele secundare cele mai frecvente pot fi incluse: gaze, balonare; sau constipație.

In cât timp durează ca Saccharomyces boulardii să actioneze?

Tratamentul de 7-14 zile este eficient în prevenirea diareei cauzate de antibiotice. De asemenea, poate ajuta la reducerea efectelor secundare ale terapiei triple standard (care include antibiotice) pentru infecțiile cu H. pylori.

Este acest probiotic eficient in cazul sindromului de intestin iritabil?

Administrarea acestei drojdii probiotice poate ajuta la ameliorarea simptomelor de diaree ale bolii infecțioase în sine și, de asemenea, poate susține simptomele sindromului de intestin iritabil.

Se poate administra o cantitate mai mare de Saccharomyces boulardii?

Intrucat este disponibil sub formă de capsule și pulbere, nu se recomanda sa utilizați diferite combinatii (cum ar fi capsule împreună cu pulbere) în același timp fără a cere sfatul medicului. Puteți înghiți capsula întreagă sau puteți să o deschideți și să presărați conținutul direct pe limbă.

Exista vreun moment al zilei in care este recomandat sa administram Saccharomyces boulardii?

Se poate administra după cum este necesar, în orice moment al zilei.

Este Saccharomyces boulardii rezistent la antibiotice?

În comparație cu probioticele bacteriene, celulele de drojdie ale Saccharomyces boulardii au următoarele avantaje: sunt rezistente la antibiotice datorită naturii fungice și nu fac schimb de ADN, de exemplu, gene de rezistență cu bacterii.

Este Saccharomyces boulardii bun pentru infecțiile cu drojdie?

De asemenea, s-a dovedit a fi benefic în tratarea diareei asociate cu virusul HIV. Poate ajuta, de asemenea, la tratarea altor afecțiuni, cum ar fi intoleranța la lactoză, infecțiile vaginale cu drojdie, colesterol crescut sau afte.

Saccharomyces boulardii contraindicatii

În cazul unor afecțiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar înaintea administrării acestui produs.

Nu se recomanda persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului. Consumul în timpul sarcinii sau alăptării se face numai la recomandarea medicului.