Astragalus9 produse.

Arata 1 - 9 din 9 produse
Arata 1 - 9 din 9 produse

Astragalus

Astragalus - ce este?

Astragalus este o plantă medicinala, utilizata in medicina chineza de mii de ani, intalnita în zonele temperate ale Asiei, Americii de Nord și Europei avand beneficii multiple asupra organismului.

Astragalus - beneficii:

Astragalus protejeaza si sustine sistemul imunitar. Astragalus este cunoscut pentru a sprijini și a stimula sistemul imunitar, făcând organismul mai rezistent la infecții și boli.

Previne racelile si infectiile respiratorii datorita proprietatilor sale antivirale si antibacteriene

Scade tensiunea arteriala si nivelul colesterolului

Previne diabetul, imbunatateste metabolismul zaharului si reduce nivelul zaharului din sange

Are proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii. Compusii activi din astragalus au efecte antiinflamatorii, făcându-l util în gestionarea simptomelor unor afecțiuni inflamatorii cum ar fi artrita.

Reduce efectele secundare ale chimio si radioterapiei si creşte numărul de celule rosii in maduva, protejand, astfel, glandele suprarenale.

Este considerat un tonic pulmonar fiind de ajutor în creșterea rezistenței împotriva infecțiilor respiratorii. De asemenea, este utilizat ca tonic digestiv.

Are efecte adaptogene: Ca adaptogen, astragalus ajută organismul să se adapteze la stres, echilibrând astfel nivelurile hormonale și îmbunătățind starea generală de bine.

Este considerat un cardioprotectiv: Astragalus poate ajuta la îmbunătățirea sănătății cardiovasculare prin protejarea vaselor de sânge și a inimii, și prin îmbunătățirea fluxului sanguin.

Este un puternic antioxidant: Bogat în antioxidanți, astragalus protejează celulele împotriva stresului oxidativ, care poate duce la îmbătrânirea prematură și la diverse boli cronice.

Asigura organismului energie și vitalitate: Mulți oameni folosesc astragalus pentru a-și îmbunătăți nivelurile de energie și pentru a lupta împotriva oboselii, ceea ce îl face ideal pentru persoanele care se simt constant epuizate.

Îmbunătățește funcția pulmonară: Astragalus a fost studiat pentru efectele sale pozitive asupra funcției pulmonare, ajutând în cazurile de astm și alte afecțiuni respiratorii.

Susține funcția hepatică: Planta este cunoscută și pentru proprietățile sale hepatoprotective, ajutând la detoxifierea ficatului și la îmbunătățirea funcției sale.

Regleaza nivelul de zahăr din sânge: Astragalus poate ajuta la reglarea glicemiei, fiind astfel util pentru persoanele cu diabet sau pentru cele care doresc să își mențină nivelurile de zahăr în limite sănătoase.

Îmbunătateste sănătatea pielii: Datorită proprietăților sale antiinflamatorii și antioxidante, astragalus poate ajuta la îmbunătățirea aspectului și sănătății pielii, luptând împotriva iritațiilor și îmbătrânirii premature.

Astragalus pret:

Preturile difera in functie de concentratia substantei dar si de producator.

La Plantum.ro gasesti o gama variata de concentratii de la producatorii si importatorii din Romania

Astragalus - mod de administrare:

Dozele de până la 60 de grame pe zi pot fi administrate în siguranță timp de până la 4 luni.

Poate fi administrat astragalus in fiecare zi?

Astragalus intareste sistemul imunitar și reduce simptomele asociate oboselii cronice și ale alergiilor sezoniere. De asemenea, poate fi de ajutor persoanelor cu anumite afecțiuni cardiace, boli de rinichi și diabet de tip 2.

Deși nu există recomandări de dozare, se considera ca până la 60 de grame pe zi timp de până la patru luni este sigur pentru majoritatea oamenilor.

Care este cea mai buna forma pentru administrarea astragalusului?

Rădăcina de astragalus se gaseste sub formă de capsulă, extract lichid sau ceai. Unii recomandă fierberea astragalului direct într-un ceai pentru a elibera compușii săi activi. Deși nu există o recomandare oficială, doza tipică este de 9 până la 30 de grame pe zi.

Cine nu ar trebui sa administreze astragalus?

In cazul persoanelor ce se confrunta cu o boala a sistemului imunitar, cum ar fi scleroza multiplă, lupusul, artrita reumatoidă sau o altă boală autoimună, nu trebuie să utilizați rădăcina de astragalus. Ca și în cazul oricărui supliment pe bază de plante, consultați întotdeauna medicul înainte de a lua astragalus.

Astragalus poate interactiona cu alte medicamente?

Astragalus nu are interacțiuni cunoscute sau grave cu alte medicamente. Se cunoaste ca are interacțiuni moderate cu cel puțin 27 de medicamente diferite. Interacțiunile ușoare ale astragalului includ: aciclovir.