Astragalus11 produse.

Arata 1 - 11 din 11 produse
Arata 1 - 11 din 11 produse

Astragalus

Astragalus - ce este?

Astragalus este o plantă medicinala, utilizata in medicina chineza de mii de ani, intalnita în zonele temperate ale Asiei, Americii de Nord și Europei avand beneficii multiple asupra organismului.

Astragalus - beneficii:

Astragalus protejeaza si sustine sistemul imunitar

Previne racelile si infectiile respiratorii datorita proprietatilor sale antivirale si antibacteriene

Scade tensiunea arteriala si nivelul colesterolului

Previne diabetul, imbunatateste metabolismul zaharului si reduce nivelul zaharului din sange

Are proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii.

Reduce efectele secundare ale chimio si radioterapiei si creşte numărul de celule rosii in maduva, protejand, astfel, glandele suprarenale.

Este considerat un tonic pulmonar fiind de ajutor în creșterea rezistenței împotriva infecțiilor respiratorii. De asemenea, este utilizat ca tonic digestiv.

Astragalus pret:

Preturile difera in functie de concentratia substantei dar si de producator.

La Plantum.ro gasesti o gama variata de concentratii de la producatorii si importatorii din Romania

Astragalus - mod de administrare:

Dozele de până la 60 de grame pe zi pot fi administrate în siguranță timp de până la 4 luni.

Poate fi administrat astragalus in fiecare zi?

Astragalus intareste sistemul imunitar și reduce simptomele asociate oboselii cronice și ale alergiilor sezoniere. De asemenea, poate fi de ajutor persoanelor cu anumite afecțiuni cardiace, boli de rinichi și diabet de tip 2.

Deși nu există recomandări de dozare, se considera ca până la 60 de grame pe zi timp de până la patru luni este sigur pentru majoritatea oamenilor.

Care este cea mai buna forma pentru administrarea astragalusului?

Rădăcina de astragalus se gaseste sub formă de capsulă, extract lichid sau ceai. Unii recomandă fierberea astragalului direct într-un ceai pentru a elibera compușii săi activi. Deși nu există o recomandare oficială, doza tipică este de 9 până la 30 de grame pe zi.

Cine nu ar trebui sa administreze astragalus?

In cazul persoanelor ce se confrunta cu o boala a sistemului imunitar, cum ar fi scleroza multiplă, lupusul, artrita reumatoidă sau o altă boală autoimună, nu trebuie să utilizați rădăcina de astragalus. Ca și în cazul oricărui supliment pe bază de plante, consultați întotdeauna medicul înainte de a lua astragalus.

Astragalus poate interactiona cu alte medicamente?

Astragalus nu are interacțiuni cunoscute sau grave cu alte medicamente. Se cunoaste ca are interacțiuni moderate cu cel puțin 27 de medicamente diferite. Interacțiunile ușoare ale astragalului includ: aciclovir.