Creatina5 produse.

Arata 1 - 5 din 5 produse
Arata 1 - 5 din 5 produse

Esti in categoria Creatina

Creatina - ce este?

Creatina este un compus format în metabolismul proteinelor și prezent în multe țesuturi vii. Este implicat în furnizarea de energie pentru contracția musculară.

Ce rol are creatina in organism?

Creatina este o substanță care se găsește în mod natural în celulele musculare. Ajuta mușchii să producă energie în timpul unor greutati sau al exercițiilor de intensitate ridicată. Administrarea creatinei ca supliment este foarte populară în rândul sportivilor și culturistilor pentru masa musculara, rezistenta și îmbunătățirea performanțelor sportive.

Ce beneficii are creatina?

Aproximativ 95% din creatină este stocată în mușchiul scheletic al corpului și este utilizată în timpul activităților fizice. Creatina ajută la menținerea unei surse continue de energie a mușchilor care lucrează. Cantități mici de creatina se găsesc și în inima, creier și alte țesuturi.

Creatina ajuta la cresterea masei musculare.

Suplimentarea regulata cu creatina potenteaza cresterea masei musculare. Persoanele care iau suplimente pe baza de creatina isi pot dubla masa musculara fata de persoanele care nu administreaza.

Creatina contribuie la cresterea performantelor sportive.

Creatina sprijina cresterea performantelor si a rezistentei fizice. De, asemenea printre beneficiile cunoscute ale creatinei se mai enumera: rezistenta la oboseala, rezistenta musculara, recuperare fizica mai rapida, masa musculara si performenta mintala.

Creatina contribuie la cresterea performantelor mintale.

Creatina reduce oboseala mintala si stimuleaza memoria.

Cand se recomanda administrarea de creatina?

Cercetările au aratat că in zilele de antrenament este mai bine sa luați creatină cu puțin timp înainte sau după exercitiile fizice. În zilele ce nu presupun antrenamente, poate fi benefic să luați creatina cu alimente, dar timpul nu este probabil la fel de important ca în zilele de exerciții fizice.

Este mai bine să luați creatină înainte sau după un antrenament?

Suplimentarea creatinei plus exercițiul de rezistență crește masa și rezistența fără grăsimi. Se pare că un consum de creatină imediat după antrenament este superior pre-antrenamentului în ceea ce privește compoziția și puterea corpului.

Cu ce ​​ar trebui să amestec creatina pentru un efect maxim?

Creatina monohidrat și suplimentele pe baza de creatină, sunt adesea sub formă de pulbere si ar trebui dizolvate în apă sau suc. Apa caldă sau ceaiul facilitează procesul de dizolvare. Creatina monohidrat se dizolvă ceva mai încet în apă rece sau alte băuturi reci, dar nu este mai puțin eficientă.

In cat timp actioneaza creatina in organism?

Se iau doze mai mici de 3-5 grame de creatină în fiecare zi - în loc de 3-5 zile, acest lucru se face cel puțin 2-4 săptămâni pentru a obține masa musculara, forță dar și alte rezultate vizibile.

Ce se întâmplă când renuntati la administrarea de creatina?

Când încetați să luați creatină monohidrat, este posibil să aveți efecte secundare temporare, inclusiv pierderea în greutate a apei, scăderea producției de creatină în organism, oboseală și slăbiciune musculară.

Care sunt efectele secundare ale administrarii unei cantitati mai mari de creatina?

Efectele secundare ale creatinei includ: durere abdominală. ritm cardiac anormal (aritmii) stop cardiac, boli de inimă (cardiomiopatie) deshidratare. diaree, hipertensiune arterială (hipertensiune arterială) accident vascular cerebral ischemic.

Cine nu ar trebui să administreze creatină?

Creatina nu este recomandată persoanelor cu afecțiuni renale sau hepatice sau diabet zaharat. Copiii cu varsta sub 18 ani trebuie să evite administrarea creatinei dar și femeile gravide sau care alăptează.

Pe Plantum.ro gasesti creatina de la cei mai cunoscuti producatori:

Creatina cu o concentratie de 1000mg de la Gold Nutrition la 60 de capsule

Creatina de la Gold Nutrition la 1 kg

Creatina de la Gold Nutrition sub forma de pudra la 280 g

Creatina monohidrata de la Natural Plus la 900 g

Creatina monohidrata de la Vitaking la 250 g