Mastic Gum57 produse.

Arata 1 - 48 din 57 produse
Arata 1 - 48 din 57 produse

Mastic Gum

Mastic Gumul este o rasina naturala cunoscuta din antichitate datorita proprietatilor sale medicinale, aromei sale si a uleiurilor din mastic. Acest produs natural are numeroase intrebuintari: este cunoscut in industria farmaceutica fie ca medicament fie ca guma de mestecat, absoarbe colesterolul, distruge bacteriile, este eficient in tratamentul durerilor de stomac, tulburarilor gastrice sau a ulceratiilor stomacale, dar este si un excelent antiseptic ce trateaza ranile.

Rasina de mastic se obtine in insula greceasca Chios, in Marea Egee, unde este cunoscut si sub numele de “Lacrimi de Chios”. Inca din Evul Mediu, in aceasta insula se cultiva, recolta si folosea rasina din arborele de mastic in afectiuni gastrointestinale.

Potrivit cercetarilor stiintifice, masticul are proprietati antibacteriene, antiinflamatoare si de vindecare.

Mastic gum gastrofix

Reprezinta un excelent antiacid cu o eficienta ridicata impotriva infectiei cu Helicobacter Pylori, contribuind pozitiv la prevenirea și tratarea simptomelor bolii Crohn reprezentand astfel, cel mai natural mod de a trata tulburările peptice.

Helicobacter Pylori este o bacterie care infectează mucoasa stomacului şi a duodenului care este asociata cu un risc crescut de apariţie a cancerului gastric, limfoamelor de tip MALT (forme de neoplazii ale mucoasei digestive), a unor forme de eczemă, a refluxului gastro-esofagian sau a halenei digestive.

Mastic gum beneficii

Are proprietati antioxidante, este un excelent antibacterian, dezinfectant inhiband dezvoltarea bacteriilor.

Contribuie la prevenirea aparitiei cariei dentare, prin reducerea placii bacteriene dentare. Are rol cicatrizant al tesuturilor moi din cavitatea orala ( gingivite, parodontoze)

Imbunatateste digestia. Mentine pH-ul acid la nivel gastric.

Se poate administra mastic gum in fiecare zi?

Cercetătorii au descoperit că dozele de 1 mg pe zi de mastic gum inhibă creșterea bacteriilor.

Mod de utilizare: Luați zilnic un supliment de mastic gum.

Mastic gumul poate fi dizolvat in apa?

Mastic gum nu se dizolvă în apă. Este un produs natural si nu au prezentate niciodată efecte secundare nici măcar în cazul consumului excesiv.

Ce efecte benefice are mastic gumul asupra stomacului?

Administrarea pe cale orală timp de 3 săptămâni pare să amelioreze simptomele indigestiei, inclusiv dureri de stomac, dureri abdominale superioare, arsuri la stomac, ulcere stomacale. Administrarea de pudra de mastic pe cale orală timp de 2 săptămâni pare să reducă simptomele la persoanele cu ulcer intestinal.

Cum se administreaza mastic gum pentru refluxul acid?

Si-a demonstrat eficienta împotriva Helicobacter pylori și a fost utilizat cu succes si in cazul ulceratiilor stomacale sau tulburarilor gastrice. Se recomanda 350 mg  de 3 ori / zi timp de 3 săptămâni pentru arsuri la stomac și 500 mg de două ori pe zi timp de 2 săptămâni pentru ulcerele duodenale.

Cum se administreaza mastic gum pentru Helicobacter pylori?

In cazul afectiunilor gastrointestinale cauzate de bacteria H. pylori doza recomandata este de 4 capsule pe cale orală înainte de culcare timp de 2 săptămâni, urmata de o doză de întreținere de 2 capsule pe zi.

Cât timp ar trebui să mesteci gumă de mastic in cazul afectiunilor dentare?

Cei care doresc să utilizeze gumă de mastic din motive de sănătate dentară o pot mesteca cel puțin 15 minute, de mai multe ori pe zi.

Mastic gum reactii adverse:

Nu s-au evidențiat reactii adverse la dozele prescrise.