Fertilitate52 produse.

Arata 1 - 48 din 52 produse
Arata 1 - 48 din 52 produse

Esti in categoria Fertilitate

Despre fertilitate:

Infertilitatea este o problema de cuplu tot mai actuala ce are la baza o combinatie de factori care influenteaza sarcina.

Suplimentele pentru fertilitate sunt bogate in micronutrienți respectiv vitamine și minerale de care organismul are nevoie, iar in cazul femeilor aceste suplimente sporesc șansele de a avea o sarcină sănătoasă.

Va punem la dispozitie o gama variata de produse pentru fertilitate 100% naturale ce contribuie la cresterea libidoului, a fertilitatii, mentinerea sanatatii hormonale feminine,  imbunatatirea echilibrului hormonal masculin dar si la imbunatatirea calitatii vietii sexuale.

Cum actioneaza suplimentele pentru fertilitate in cazul femeilor?

Suplimentele pentru fertilitate reprezinta un stimulent pentru femeile care sunt infertile din cauza tulburărilor de ovulație. Acestea actioneaza în general precum hormonii naturali - hormonul foliculostimulant (FSH) și hormonul luteinizant (LH) - pentru a declanșa ovulația.

Cum actioneaza suplimentele pentru fertilitate in cazul barbatilor?

Aportul de micronutrienți ce se gasesc în suplimentele de fertilitate masculina ajuta la cresterea numărul de spermatozoizi si îmbunătățeșc motilitatea spermatozoizilor. 

Suplimentele pentru fertilitate cresc sansele unei sarcini?

Se considera ca suplimentele pentru fertilitate cresc șansele de a concepe și de a purta sarcina pana la termen, insa ar trebui să fie administrate numai la recomandarea medicului. Administrarea de suplimente pentru fertilitate fără un diagnostic, nu vor crește neapărat șansele de a rămâne însărcinată.

Cand ar trebui sa se administreze suplimentele pentru fertilitate?

Pentru rezultate optime, majoritatea specialiștilor recomandă inceperea administrarii de suplimente pentru fertilitate atat pentru femei cat si pentru bărbați cu cel puțin 90 de zile înainte de a încerca să conceapă natural sau cu diferite tratamente de fertilitate.   

In cat timp actioneaza suplimentele de fertilitate in organism?

In cazul suplimentelor pentru fertilitate poate sa fie nevoie si de patru luni pana se pot observa efectele benefice.

Care sunt principalele moduri prin care putem creste in mod natural fertilitatea?

Mentineti o greutate optima. Femeile supraponderale și subponderale au un risc crescut de tulburări de ovulație.

Renunțati la fumat. Tutunul are multiple efecte negative asupra fertilității, precum și asupra sănătății generale

Evitați alcoolul. Consumul excesiv de alcool poate duce la scăderea fertilităţii

Reduceti stresul.