Argint Coloidal36 produse.

Arata 1 - 36 din 36 produse
Arata 1 - 36 din 36 produse

Argint coloidal

Argint coloidal - ce este argintul coloidal si cum se foloseste?

Argintul coloidal este un mineral, o solutie pe baza de apa distilata care contine particule de dimensiuni nanometrice de argint suspendat. Este considerat cel mai vechi remediu folosit pentru a trata infecțiile bacteriene, virale și fungice.

Pentru ce este bun argintul coloidal?

Argintul coloidal poate stimula sistemul imunitar, ușureaza congestia toracică și poate trata sau preveni infecțiile virale, cum ar fi răceala obișnuită. De asemenea, argintul coloidal ajută la tratarea afecțiunilor precum cancerul, HIV și SIDA, zona zoster, herpesul sau problemele oculare.

Argint coloidal beneficii

Argintul coloidal are proprietati antibacteriene si antimicrobiene

Are actiune antibacteriana si antimicrobiana, lupta impotriva virusurilor si bacteriilor precum HIV sau virusul hepatitei C si reprezinta un adjuvant in cazurile de gripa, pneumonie, sinuzita sau meningita. In plus, argintul coloidal poate distruge bacteriile rezistente la antibiotice. Nu ofera rezistență sau imunitate în organismele pe care le distruge. Fata de alte tipuri de substante, bacteriile nu vor capata imunitate sau rezistenta la argint coloidal.

Argintul coloidal este de ajutor pentru psoriazis sau eczeme

De asemenea, este ideal in cazul persoanelor ce se confrunta cu eczeme sau psoriazis, deoarece stimuleaza vindecarea pielii, refacerea tesuturilor moi sau ameliorarea leziunilor cauzate de arsuri.

Argintul coloidal vindeca ranile.

Are proprietatea de a stimula vindecarea pielii și a țesuturilor moi.

Are rol antiviral

Argintul coloidal lupta impotriva virusului HIV la pacienții infectați cu SIDA si poate combate virusul hepatitei C.

Argintul coloidal se poate utiliza pentru sinuzita sau alergii

Poate fi folosit sub forma de spray poate reduce infectiile sinusale. De asemenea, poate distruge si infecțiile Pseudomonas aeruginosa, considerate a fi motivul pentru cei care suferă de alergii din aer.

Cum actioneaza argintul coloidal in organism?

Argintul coloidal are efecte antibacteriene și antiseptice largi atunci când este administrat oral sau aplicat pe o rană. Nu se știe exact cum funcționează argintul coloidal. Cu toate acestea, cercetările sugerează că se atașează la proteinele de pe pereții celulari ai bacteriilor, deteriorându-le membranele celulare.

Ce efect benefic are argintul coloidal asupra sistemului respirator?

Argintul coloidal oferă, de asemenea, protecție împotriva toxicității alcoolice, a infecțiilor căilor respiratorii superioare și a bolilor stomacului.

Cum se utilizeaza argintul coloidal pentru infecția sinusală?

Brațul coloidal de argint va administra argint coloidal intranasal, câte 2 pulverizări in fiecare nară de două ori pe zi, pentru un volum total de 0,8 ml pe zi (8 mcg de argint pe zi), timp de 28 de zile.

Care sunt cele mai importante proprietăți pe care le are argintul coloidal?

Argintul coloidal reprezinta un agent antimicrobian puternic care combate infecțiile și ajută la prevenirea răcelilor, a gripei dar si la vindecarea rănilor. Argintul ajută și la reglarea și circulația căldurilor interne.

Este de ajutor argintul coloidal pentru alergii?

Aceste rezultate sugerează că nano-argintul poate reduce efectiv inflamația alergică. Prin proprietățile sale de agent antiinflamator, nano-argintul poate fi o strategie terapeutică utilă.

Cât argint coloidal ar trebui să iau pe zi? 

Prin inhalare: nebulizare a 5 ml soluție de argint coloidal o dată, de 3 ori pe zi timp de 5 zile.

Rețineți că nu este recomandat pentru consumul oral.

Argint coloidal contraindicatii:

In dozele optime este considerat sigur. În cazuri rare, dozele mari de argint coloidal pot provoca reacții adverse grave, cum ar fi convulsii și afectarea organelor.