Biomicin Forte5 produse.

Arata 1 - 5 din 5 produse
Arata 1 - 5 din 5 produse

Esti in categoria de Biomicin Forte

Tu sau cei dragi va confruntati cu infectii ale aparatului respirator sau urinar? Atunci nu mai stati pe ganduri si apelati si la Biomicin Forte.

Biomicin Forte - compozitie

Fie ca este vorba despre Biomicin Forte capsule, fie ca este vorba despre Biomicin Forte solutie, in ambele se regasesc uleiuri valoroase: ulei de cuisoare si ulei de cimbru. Acestea au proprietati care le fac utile in prevenirea si tratarea diferitelor infectii bacteriene, virale sau chiar fungice.

Biomicin Forte - beneficii

Gratie uleiului de cuisoare si a celui de cimbru, Biomicin Forte este binevenit ori de cate ori sunt prezente infectii la nivelul tractului respirator, dar si genito-urinar.

De exemplu, uleiul de cuisoare este recunoscut pentru urmatoarele calitati:

 • Are efecte antimicrobiene - Oamenii de stiinta au constatat ca uleiul de cuisoare distruge bacteriile gram-negative (rezistente adesea la antibiotice), inhiband inclusiv proliferarea E.coli, Stafilococului auriu sau Pseudomonas aeruginosa (ce provoaca pneumonii). Un studiu efectuat in anul 2016 a ajuns la concluzia ca uleiul esential de cuisoare reduce prezenta E.coli de pe tractul urinar

 • Intareste sistemul imunitar - Uleiul de cuisoare, cu proprietatile sale antibacteriene si antivirale, ajuta organismul sa lupte mai bine cu raceala sau cu gripa

In ceea ce priveste celalalt ulei din Biomicin Forte, cel de cimbru, acesta este recunoscut pentru urmatoarele proprietati:

 • antibacterian

 • antiviral

 • antiinflamator

 • expectorant

Datorita acestor efecte, uleiul esential de cimbru protejeaza aparatul respirator de bacterii sau virusuri.

De asemenea, acest ulei are si proprietati antifungice puternice. Un studiu a demonstrat ca el actioneaza cel mai bine, in privinta Candidei albicans, prin comparatie cu alte uleiuri esentiale utile in eliminarea acesteia: uleiul de scortisoara si cel de cuisoare. 

Biomicin Forte capsule

Capsulele pot fi folosite in vederea ameliorarii diferitelor infectii bacteriene sau virale de pe tractul respirator, fiind numai bun si pentru persoanele care au alergii sau intolerante la diferite antibiotice. In acelasi timp, Biomicin Forte are avantajul ca nu afecteaza flora intestinala, iar utilizarea sa prelungita nu va duce la aparitia rezistentei bacteriilor sau virusurilor.

Biomicin Forte nu trebuie luat pe stomacul gol, se pot face si cure de 10-15 zile (dupa ce se ia o pauza de 2 saptamani, administrarea poate fi reluata), iar pentru cele mai bune efecte este indicat sa fie administrat in felul urmator:

 • Pentru copiii intre 10 si 14 ani: 1 capsula de 2 ori pe zi, la 1 ora dupa masa

 • Pentru copiii mai mari de 14 ani si pentru adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi, la 1 ora dupa masa.

Biomicin Forte solutie

Asemenea capsulelor, solutia Biomicin Forte se bazeaza pe uleiul de cuisoare si pe cel de cimbru, ceea ce o face de ajutor nu doar pentru infectiile tractului respirator, ci si de pe cel genito-urinar. Totodata, este potrivita pentru cei care au alergie/intoleranta la medicamente de sinteza.

Solutia Biomicin Forte poate fi administrata atat intern (neaparat se va dilua), cat si extern. Daca se va administra intern, se vor respecta urmatoarele indicatii:

 • Copiii intre 7 si 14 ani vor lua 1-2 picaturi, amestecate cu miere sau sirop, de 3 ori pe zi, la 1 ora dupa masa

 • Adultii vor lua 3-4 picaturi de solutie, amestecate cu 1 lingura de miere, la 1 ora dupa masa

In vederea administrarii externe de Biomicin Forte solutie, se va proceda astfel:

 • 3-4 picaturi se pun intr-un vas cu apa fierbinte

 • Se vor face inhalatii 10-15 minute (capul va fi acoperit cu un prosop)

 • Inhalatiile ar trebui facute o data sau de 2 ori pe zi