Nuby-Suzeta Orto Décor Silicon Cu Inel 0-6 +Capac Igienic

SPF663

Nuby-Suzeta Orto Décor Silicon Cu Inel 0-6 +Capac Igienic View larger
Nuby-Suzeta Orto Décor Silicon Cu Inel 0-6 +Capac Igienic
Mutați mouse-ul peste imagine sau faceți clic pentru a mări
Opinia clientilor:
0 pareri | 0 intrebari
Transport gratuit dupa 250 lei

Producator: NUBY

Inscrie-te la newsletter si primesti un produs cadou
La a doua comanda primesti un cadou surpriza

14 zile retur

Livrare in toata Europa

Consultatii de nutritie

Comanda telefonic
0378.11.99.50

Informatii produs

Nuby – suzeta cu tetina ortodontica din silicon si capac igienic de protectie
Art. 92993SOS pentru 0-6 luni
Fara Bisfenol A
Pentru siguranta copilului dumneavoastra: AVERTISMENT! Utilizati doar snururi pentru suzeta ce corespund normei EN12586:2007. Niciodata nu atasati panglici sau snururi la suzeta, copilul se poate strangula cu acestea. Verificati suzeta dupa fiecare folosire mai ales daca copilul are dinti. De asemenea verificati tragand de suzeta in toate directiile pentru a sti daca tetina prezinta urme de uzura.
Aruncati-o la primul semn de deteriorare sau uzura (daca s-a largit sau daca s-a rupt). Nu expuneti niciodata suzeta in lumina directa a soarelui sau langa o alta sursa de caldura si nu o puneti in solutie dezinfectanta (solutie de sterilizare) mai mult decat este necesar, deoarece aceasta poate deteriora tetina. Pentru a evita pericolul de sufocare si de leziuni la nivelul gurii, nu lasati capacul de protectie (daca este disponibil) la indemana copiilor.
Niciodata nu puneti pe tetina substante dulci sau medicamente pentru a evita riscul aparitiei cariilor dentare.In cazul in care copilul dumneavoastra si-ar impinge intreaga suzeta in gura, ramaneti calmi. Chiar si in aceasta situatie extrema, gaurile de ventilatie ale suzetei vor da posibilitatea copilului dumneavoastra sa respire. Datorita designului sau special, inghitirea suzetei nu este posibila. Scoateti cu grija suzeta din gura cat mai usor posibil.
CURATAREA: Pentru o igiena cat mai corecta, inainte de prima utilizare, tineti suzeta scufundata in apa clocotita timp de 5 minute, lasati-o sa se raceasca si stoarceti-o pentru a scoate eventuale picaturi de apa ramase. Spalati suzeta dupa fiecare utilizare cu apa calduta si cu un detergent bland. Clatiti bine. Nu introduceti suzeta intr-un sterilizator si nici in masina de spalat vase.
PRECAUTII: Inlocuiti suzeta dupa una sau doua luni din motive de igiena. Pastrati aceste informatii.Conform normei EN1400.

Disclaimer: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos!

Intrebari (0)

Ai intrebari?

Scrie-ne aici si iti vom raspunde imediat!


Intrebarea ta a fost transmisa cu succes
Pune o intrebare
ascunde formularul
Review-uri (0)

Fii primul care lasa un review acestui produs!

Spune-ne acum ce crezi despre acest produs!

Spune-ti parerea

Nuby-Suzeta Orto Décor Silicon Cu Inel 0-6 +Capac Igienic

Nuby-Suzeta Orto Décor Silicon Cu Inel 0-6 +Capac Igienic

Da Nu