Usturoi22 produse.

Arata 1 - 22 din 22 produse
Arata 1 - 22 din 22 produse

Usturoi

Ce este usturoiul?

Usturoiul (Allium sativum) reprezinta o planta bogata in nutritienti, vitamine si saruri minerale ce poate fi utilizata atat in alimentatie sub forma de condiment, dar si ca supliment alimentar.

Usturoi beneficii

Usturoiul scade tensiunea arteriala. In cazul persoanelor ce se confrunta cu tensiune arteriala mare, s-a observat ca suplimentele pe baza de usturoi scad considerabil tensiunea arteriala.

Intareste sistemul imunitar cu ajutorul suplimentelor pe baza de usturoi. Bogat in antioxidanti, usturoiul are puternice proprietati antibacteriene, antifungice si antivirale.

Usturoiul scade nivelul colesterolului rau (LDL) si creste nivelul colesterolui bun (HDL)

Usturoi pentru buna functionare a sistemului cardiovascular dar si pentru pevenirea tahicardiei si formarii cheagurilor.

Usturoiul ajuta la recuperarea mai rapida o organismului dar si la prevenirea gripei si a racelii

Usturoiul imbunatateste digestia si reduce starile de balonare

Usturoiul contribuie la eliminarea toxinelor din organism

Usturoiul

Pentru cine nu este recomandata administrarea?

Intrucat usturoiul este bogat in sulf, nu se recomanda persoanelor ce se confrunta cu reflux acid, ulcer, colită, arsuri la stomac, inflamație intestinală, erupții cutanate sau roșeață.

Usturoiul pentru psoriazis

Deoarece reprezinta o sursa bogata de antioxidanti si proprietati antibacteriene si antimicrobiene are un efect benefic in ceea ce priveste reducerea inflamatiei cronicecauzate de psoriazis.In plus, consumul regulat de usturoi poate limita dezvoltarea acestei afectiuni intrucat neutralizeaza radicalii liberi, purifica sangele si intareste sistemul imunitar.

Care este doza de usturoi recomandata pe zi?

In cazul adultilor se recomanda 4 g (unul până la doi căței) de usturoi crud pe zi, o tabletă de 300 mg de pudră de usturoi uscat (standardizat la 1,3% aliină sau 0,6% randament alicină) de două până la trei ori pe zi, sau 7,2 g de extract de usturoi învechit pe zi.

Capsula de usturoi se gaureste si se aplica pe zona afectata.

Suplimentele pe baza de usturoi actioneaza ca un antibiotic?

Numeroase studii confirmă faptul că usturoiul are proprietăți antibiotice ce se dovedesc eficiente împotriva unui spectru larg de bacterii, ciuperci și virusuri.

Care sunt efectele secundare ale administrarii unei doze mai mari de usturoi?

Printre efectele secundare cele mai comune se numara:

respirație neplăcută

arsuri la stomac, arsuri în gură sau gât

greață si vărsături

diaree.

In ce moment al zilei se administreaza suplimentele pe baza de usturoi?

Una dintre cele mai bune modalități de a consuma usturoi pentru a te bucura pe deplin de beneficii este sa fie administrat dimineata, pe stomacul gol.