Antiinflamator523 produse.

Arata 481 - 523 din 523 produse
Arata 481 - 523 din 523 produse

Intrebari Frecvente

Cum se pot trata eczemele infecțioase?

Pentru a reface țesuturile pielii afectate de eczemele infecțioase și a grăbi procesul de vindecare, se poate apela la Uleiul de Oregano Salbatic cu 80% Carvacrol. Acesta este un antibiotic natural, care dezinfectează rana și o cicatrizează. Uleiul de Oregano Salbatic cu 80% Carvacrol. are acțiuni analgezice și antimicrobione puternice, stimulând vindecarea eczemelor.

Cum se poate reduce disconfortul articular?

Durerile articulare sunt cel mai adesea semnul inflamației la nivel articular. Pentru îngrijirea corectă a articulațiilor și pentru menținerea elasticității și flexibilității acestora se recomandă tratamentul Reumalin, Gel pentru Dureri Articulare cu Efect Imediat.

Cum se poate ameliora iritația pielii sensibile?

Pentru îngrijirea pielii iritate se recomandă produse emoliente cu acțiuni antiiinflamatoare.

Extract uleios de mușețel Solaris este un bun aliat în îngrijirea pielii sensibile, contribuind la hidratarea și calmarea pielii deteriorate. Acest remediu naturist este cunoscut pentru beneficiile sale în îngrijirea pielii.

Cum se tratează infecțiile și inflamațiile respiratorii (răceala, amigdalita, bronșita) la copii peste 3 ani?

Pentru tratarea inflamațiilor respiratorii la copii peste 3 ani se recomandă administrarea unei singure picaturi de ulei de oregano salbatic cu 80% Carvacrol intr-o lingurita de Miere de Manuka cu factor MGO 125+

Cum se pot calma iritațiile la nivelul tractului urinar?

Pentru tratarea infecțiilor urinare se recomandă tratamentul naturist cu D-Mannose. Acesta ajută la eliminarea microorganismelor potenţial patogene la nivelul tractului genito-urinar și calmează senzațiile neplăcute în timpul urinării.