Lyprinol6 produse.

Arata 1 - 6 din 6 produse
Arata 1 - 6 din 6 produse

Lyprinol

Lyprinol - ce este

Lyprinol reprezinta un supliment alimentar cu o formula unica si inovatoare, 100% natural, fara efecte secundare sau contraindicatii, care se remarca printr-o combinatie unica de mai mult de 90 de fractiuni de compusi lipidici si acizi grasi polisaturati Omega 3, extrasi din scoica verde din Noua Zeelanda: Perna Canaliculus.

Lyprinol prospect:

Reprezinta un complex lipidic marin ce contine o combinatie inovatoare de peste 90 de fractiuni de compusi lipidici si acizi grasi polinesaturati Omega 3, extrasi din Scoica cu cochilie verde Perna canaliculus, vietuitoare care traieste exclusiv în apele nepoluate, protejate prin lege, din Noua Zeelanda, vitamina E naturala, emulsifiant, ulei de masline de puritate farmaceutica.

Se recomanda pentru reglarea tulburarilor functionale de natura inflamatorie care sunt asociate mai multor afectiuni dar si la ameliorarea durerilor.

Administrare Lyprinol

In cazul in care doza initiala este prea mare si se resimtei o accentuare usoara a durerilor si un disconfort local, se recomanda sa reduceti doza la 3 sau 2 comprimate/zi, pana ce senzatia de confort se instaleaza, nu se indica intreruperea totala a administrarii de Lyprinol. 

In cazul afectiunilor cronice este recomandata o doza de soc (4 capsule/zi - 2 dimineata si 2 seara) pentru o perioada de 2 pana la 6 saptamani. Dupa aceasta peroada se revine la doza normala. 

Doza profilactica: inainte de masa sau in timpul acesteia 2 capsule pe zi luate astfel: una dimineata si una seara.

Doza terapeutica: se administreaza 4 capsule/zi luate astfel: 2 dimineata si 2 seara - timp de 2 pana la 6 saptamani pentru afectiuni cronice.

Copiii cu varsta cuprinsa intre 3-12 ani: se recomanda 3 capsule/zi. Dupa o perioada se verina la doza obisnuita de 2 capsule/ zi.

Adulti - pentru doza initiala se recomanda 2 capsule dimineata si seara timp de aproximativ 8 saptamani. Dupa primele 8 saptamani, luati 1 pana la 2 capsule zilnic.

Copii (sub 2 ani) - Numai ca prescriptie medicala Copii (2-12 ani) - Luati jumatate din doza adulta sau conform prescriptiei medicului. 

Nu se recomanda la copiii cu varsta mai mica de 2 ani sau la femeile gravide sau care alapteaza.

Precautii: Se recomanda o atentie sporita persoanelor cu alergie la fructele de mare. Alte efecte secundare mai pot include diaree usoara, greata sau flatulenta.

Lyprinol - beneficii

Efectele pozitive ale acestui supliment nu se limiteaza doar la afectiunile mentionate. Lyprinol poate fi utilizat si in urmatoarele scopuri:

 • Lyprinol consolideaza sistemul imunitar

 • Pentru buna functionare a sistemului cardiovascular

 • Lyprinol asigura sanatatea sistemului nervos (un studiu a demonstrat ca  Lyprinol poate fi folosit si pentru diminuarea starii de hiperactivitate a copiilor care sufera de ADHD)

 • Lyprinol sustine sanatatea aparatului respirator fiind recomandat pentru afectiuni precum: astm bronsic, bronsita, traheobronsita, emfizem pulmonar, pleurezie, hemoptizie, silicoza, tuberculoza, fibroza chistica

 • Pentru stimularea sistemelor limfatic si endocrin

 • Lyprinol ofera o protectie suplimentara contra actiunii nocive a radicalilor liberi

 • Pentru diminuarea inflamatiilor de la nivelul aparatului digestiv

 • Lyprinol imbunatateste functia renala

 • Lyprinol scade predispozitia spre inflamatie la nivelul sistemului osos si articular

 • Pentru sporirea rezistentei organismului in cazul desfasurarii activitatilor fizice intense

 • Lyprinol contribuie la recuperarea mai rapida in cazul efortului fizic sau intelectual prelungit sau a starilor de convalescenta

 • Lyprinol contribuie la dezvoltarea organismului creste calitatea vietii

Lyprinol pret:

La Plantum.ro gasesti Lyprinol la un pret atractiv dar si diferite pachete avantajoase cu alte suplimente care in combinatie cu Lyprinol se completeaza sinergic.

Lyprinol - are contraindicatii?

In urma derularii cercetarilor de peste 25 de ani, s-a ajuns la concluzia ca Lyprinol este un supliment alimentar 100% natural, ce nu are contraindicatii.

Cu alte cuvinte, Lyprinol este adecvat si pentru persoanele ce sufera de boli cronice si iau in paralel diferite tratamente. In acelasi timp, suplimentul este bun si pentru copii (de la 3 ani in sus), dar si pentru femeile insarcinate sau care se afla in perioada alaptarii (cu toate acestea, pentru sarcina si alaptare trebuie sa se ceara sfatul medicului curant daca se doreste administrarea de Lyprinol).

In cat timp se pot observa efectele benefice ale administrarii de Lyprinol?

Majoritatea persoanelor pot observa efectele benefice ale utilizarii de Lyprinol in decurs de cateva saptamani. Unele persoane au observat imbunatatiri chiar si dupa cateva zile, in timp ce altele au necesitat 4-6 saptamani de administrare.

Pentru ce categorie de varsta se administreaza Lyprinol?

Lyprinol se recomanda tutoror categoriilor de varsta, insa cu precadere persoanelor ce se confrunta cu afectiuni reumatismale.

Lyprinol interfereaza cu alte medicamente?

Lyprinol nu are contraindicatii, se poate combina cu alte tratamente medicamentoase sau suplimente alimentare.

Lyprinol - mod de administrare:

Doza zilnica uzuala: 2 capsule pe zi – 1 dimineata si 1 seara – dupa mese sau odata cu mancarea.

Perioada recomandata pentru o cura: minimum 2 – 3 luni de zile sau pana la obtinerea efectului benefic dorit, fara pauza. Se pot face cure de 3 – 6 – 9 luni fara intrerupere, in functie de gravitate. Complexul Lyprinol este 100% natural si poate fi utilizat si pe termen lung.

Administrarea lui nu creeaza dependenta.